Počela prodaja Prloga - pogledatje kako izgleda impozantan projekt Luxury Resort u netaknuom dijelu Labinštine

Počela prodaja Prloga - pogledatje kako izgleda impozantan projekt Luxury Resort u netaknuom dijelu Labinštine

7.12.2017. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Gospodarstvo

Na portalu Realestatecroatia.com osvanio je oglas kojim se prodaje 12ha građevinskog zemljišta s projektom dokumentacijom odmah do mora u Dugoj Luci - Prtlogu kraj Labina namijenjen za izgradnju kompleksa Luxury Resort kapaciteta do 450 kreveta sa planiranom marinom za dnevni privez jahti i brodica (do 50 malih i srednjih brodova).

 

Protiv bilo kakvog oblika eksploatacije Prtloga dignuli su se svojevremeno građani Labinštine okupljeni oko građanske inicijative Volim Prtlog koji pokušavaju  već duže vremena stati na kraj betonizaciji i mogućoj budućoj devastaciji ovog netaknutog dijela Istre.

 

Njihove pokušaje možete naći klikom ovdje ili putem Facebook stranice.

 

Dok su oporbeni vijećnici gradskog vijeća Labina najavili traženje provjere županijskog, gradskog i urbanističkog prostornog plana za koji smatraju da je donijet samo na zahteve investitora ne uvažavajući potrebe lokalnog stanovništva i dobrobiti zajednice, današnji oglas za prodaju mnoge je ostavio bez teksta. kako može izgledati do sada netaknitu zeleni kutak Labinštine.

 

Projekt je na tržište plasirala tvrtka Histria Apart d.o.o. it Pule, a cijena je na upit, a kako ovaj impozantan  projekt izgleda u do sada netaknutom zelenom kutku Labinštine pogledajte ovdje.

 

 

 

 

luxury resort projekt ekologija turizam investicija realestatecroatia.com volim prtlog prtlog duga luka