'Pijan je usmrtio moju Vesnu, a već dvije godine slobodno šeta gradom, došao mi je i u lokal'

 'Pijan je usmrtio moju Vesnu, a već dvije godine slobodno šeta gradom, došao mi je i u lokal'

21.3.2021. // 24 sata // Objavljeno u kategoriji Društvo

Moja Vesna je već bila mrtva i kad sam stigao nalazila se u kolima Hitne pomoći. Nije joj bilo spasa iako su ju pokušali reanimirati, priča nam očajni Valter Dragoli.

Dok se muškarac koji je na pješačkom prijelazu naletio na moju suprugu dok je za ruku držala našeg unuka i ubio ju na mjestu slobodno šeta Labinom ja se šetam do groblja noseći cvijeće svojoj voljenoj Vesni, kaže nam Valter Dragolin (63) iz Labina.

Gledajući suznih očiju u sliku svoje supruge s kojom je u braku bio od početka ‘80-ih prisjetio se tog tragičnog 2. srpnja 2019.

- Bio sam u Domu zdravlja, a supruga je za to vrijeme otišla po našeg unuka. Na pješačkom prijelazu, nedozvoljenom brzinom A.H. iz Nedešćine je s 1,2 promila neregistriranim motociklom naletio na nju. Bila je toliko prisebna u tom trenutku i mislila samo na unuka da ga je prije silovitog naleta instinktivno odbacila u stranu, a nju je potom udario. Odbacio ju je desetak metara. Toliko je snažan to udarac bio. U tom trenutku nisam znao za nesreću ali mi je ubrzo zazvonio telefon.


Cijeli tekst i video ovdje


Foto: Arhiva, Glas Istre

prometna nesreća vesna dragolin smrt pravda pravosuđe