Piano night po prvi puta u Labinu - Ovog tjedna čak tri koncertne večeri u labinskom Rock Caffe-u!

Piano night po prvi puta u Labinu - Ovog tjedna čak tri koncertne večeri u labinskom Rock Caffe-u!

18.8.2015. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Glazba

Ovog petka 21. kolovoza po prvi put će u Labinu biti održan Piano night u sklopu kojeg će nastupiti Nikola Nemešević iz Beograda!
Nikola je većini poznatiji kao Nemeš iz posljednjeg izdanja popularnog showa Big Brother u kojem je nastupio unazad par godina, a nakon diplomiranja na Muzičkoj akademiji u Beogradu Nemeš se je potpuno posvetio izvođačkoj karijeri.

 

Repertoar je baziran na baladama, ali opet vrlo raznovrstan - Frank Sinatra, Leonard Cohen, U2, Tom Waits, Avicii, Johnny Cash, Michael Buble, Adele, Guns''n''Roses, Nick Cave, domaći Darko Rundek, Jinx ili Hladno pivo, zatim puno filmske glazbe, ali i neke autorske skladbe - sve to naći će se na njegovoj set listi ovoga petka, stoga svakako dođite i uživajte u popularnim skladbama koje će za vas izvoditi Nemeš na svom magičnom klaviru.

 

Osim petak, ovog tjedna, nastavljaju se i ostali koncerti.
 
Srijeda 19. kolovoza je kao i svaka  srijeda do sad rezervirana za mlade labinske glazbenike koji sigurno kroče glazenim svijetom tako da će svoj nastup imati mladi akustični duo Nicol Vidak i Luka Načinović na gitari.
 
 
U subotu 22. kolovoza u goste nam isto tako po prvi puta dolazi pulska pjevačica i gitaristica Tatiana Giorgi, javnosti poznatija kao voditeljica dječjeg Studija glazbene kreativnosti "Čarobna frula", profesorica glazbe u OŠ Kaštanjer i svojedobno pjevačica u Gustafima zajedno s svojim triom po prvi puta će nastupiti u Labinu.

Tatiana i Petra Pralica pojačane Robertom Matysiakom na bassu prirediti će vam koncert za pamćenje.
Hitovi grupa Police,TheCure,Morcheeba,Radiohead,
The Beatles,Queen i mnogih drugih dio su repertoara ovog izvrsnog tria.
 

Koncerti počinju oko 22:30
a ulaz je naravno besplatan!!
 
 
 

nikola nemešević piano night rock caffe labin nicol vidak luka načinović tatiana giorgi klavir akustika koncert zabava