Paula Sušilo iz Labina u glazbenom showu Zvjezdice

Paula Sušilo iz Labina u glazbenom showu Zvjezdice

19.4.2018. // Glas Istre // Objavljeno u kategoriji Zabava

Treća sezona glazbenog programa "Zvjezdice" emitira se od prošlog tjedna na RTL-u. Pod voditeljskom palicom Doris Pinčić Rogoznica, suvoditelja Borisa Hrepića te pred strogim i pravednim sudom žirija kojeg čine Indira Levak, Mia Negovetić, Enis Bešlagić, Zdravko Šljivac i Luka Nižetić na pompoznu pozornicu je stalo 70 klinaca do 16 godina starosti.

Za novu sezonu prijavilo se više od 2.000 natjecatelja, a nakon audicija po gradovima Hrvatske samo 70 najboljih dobilo je priliku zasjati pred žirijem i publikom. A da su svoju priliku shvatili i te kako ozbiljno, slažu se i članovi žirija koji tvrde da je riječ o dosad najboljoj sezoni u kojoj je jako velik broj briljantnih kandidata koji se razlikuju samo u nijansama pa će izbor pobjednika biti posebno zahtjevan posao.

Zahtjevno do finala

Kroz sedam emisija žiriju i gledateljima će se predstaviti po deset kandidata, a troje najboljih prolazi dalje. Dvije emisije su polufinalne, a jedna finalna, no u ovoj sezoni postoji još jedna novost. Naime, žiri ima pravo na takozvanu "wild card", odnosno, nakon što pogledaju nastupe svih 70 kandidata mogu naknadno jednog kandidata pustiti dalje što znači da u polufinalnu može biti njih 22.

Među tim zvjezdicama, ima i darovitih pjevača iz Istre. Paula Sušilo, ima devet godina i dolazi iz Labina. Paula je prava umjetnička duša koja voli pjevati i sanja da će jednog dana postati velika pjevačica, baš kao i njezini glazbeni uzori – Shakira i Ariana Grande ili domaće pjevačice Franka Batelić i Mia Dimšić. Uz pjevanje, puno vremena provodi i crtajući i u igri s mlađim bratom s kojim je nerazdvojna.

Foto: RTL

paula sušilo zvjezdice tv show rtl