Ovog vikenda 10. regata Labinska republika - zabavni program uz Night Express i Perpetuum mobile

Ovog vikenda 10. regata Labinska republika - zabavni program uz Night Express i Perpetuum mobile

12.5.2015. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Sport

Jubilarna 10. regata Labinska republika koja nosi ime prema slavnoj pobuni labinskih rudara održati će se od 15. do 17. svibnja 2015. U sklopu regate održati će se i bogati sportsko zabavni program.
Organizator, JK Kvarner, poziva vas da uživate u prizorima brojnih jedara uz sport, glazbu i zabavu na rabačkoj rivi. Popratni program namijenjen svim posjetiteljima započet će u petak 15.5. u večernjim satima u šatoru na novoj rivi kada nastupaju The Night Express Band.

 

U subotu ujutro program započinje nastupom labinskih mažoretkinja te likovnom radionicom za najmlađe na temu jedrenja nakon čega startaju prvi te kasnije po završetku prvog, drugi plov regate. U sklopu manifestacije Rabački dan sporta na novoj rivi će se održati škola tenisa i nogometna utakmica za najmlađe a na moru ispred rive najmlađi jedrilčari JK Kvarner pokazati će kako se jedri u klasi Optimist.

Kroz cijeli dan svi zaintresirani posjetitelji mogu se informirati o aktivnostima rabačkih klubova i sportovima - jedrenju, nogometu, ronjenju i tenisu. 

 

Posjetitelji će moći uživati i u gastronomskim specijalitetima i istraskim vinima, a ljubitelje outdoor sportova razveselit će i Outdoor Expo sajam koji se otvara u subotu u jutarnjim satima. Outdoor Expo Zone predstavit će vodeće proizvođače opreme specijalizirane za outdoor sportove. Osim bicikala i opreme za biciklizam, moći ćete pronaći tehničku odjeću i obuću za trčanje te opremu za penjanje, kajakarenje i stand-up veslanje. U subotu navečer sve prisutne na rabačkoj rivi zabavljat će Perpetuum Mobile Band.


U nedjelju slijede još dva plova i proglašenje pobjednika 10. regate Labinska republika. Sve posjetitelje trećeg dana zabaviti će Gradski orkestar Labin nastupom u prijepodnevnim satima. Nakon nastupa članovi DPA Rabac demonstrirati će podvodne vještine.
Regata Labinska republika ove je godine treća u nizu regata koje se boduju za 8. Kup Hrvatskog primorja.

 

JK Kvarner

regata labinska republika regata rabac jk kvarner perpetuum mobile zabava sport radmila paliska kos karlo paliska đuliano kos