Ove godine po prvi puta "Badnjak na Torjonu"

Ove godine po prvi puta "Badnjak na Torjonu"

18.12.2019. // Labin.hr // Objavljeno u kategoriji Zabava

Sekcija Zajednice obiteljskog turizma Istarske županije, na čelu sa zamjenicom predsjednika, Astrid Glavičić te privatnih iznajmljivača iz Starog Grada, u suradnji s Gradom Labinom organiziraju druženje sa sugrađanima, Badnjak na Torjonu.

"Po završetku još jedne uspješne turističke sezone, potaknuti idejom da za kraj kalendarske godine, u mjesecu darivanja, napravimo nešto za naše sugrađane, odlučili smo organizirati prigodno druženje na Badnjak. Ove godine naš Torjon zasjao je  novom ruhu i upravo ćemo iskoristiti tu kulisu i sastati se ispod njega. Prije i nakon polnoćke u Župnoj crkvi  Rođenja Blažene Djevice Marije, dočekati ćemo građane s kuhanim vinom i prigodnim slasticama. Prigoda će to biti za susret i poželjeti si sretan i blagoslovljen Božić i sve najbolje u Novoj godini", poručuje Astrid Glavičić.

U inicijativu su se uključili iznajmljivači iz Starog grada,Bed & Breakfest Kvarner,Mirakul Residence,Lemechi- difuzni hotel, La Loggia Diffused Hotel,Rialto Residence i Terra Residence.

`Ove godine imamo vrlo bogati program u centru grada, na Zelenicama, ali nije zapostavljen ni Stari grad. Na Badnjak, kada je i najveća frekvencija ljudi našim gradskim trgom, osigurano im je mjesto za susret i okrjepu`, dodaje gradonačelnik Valter Glavičić.

Organizatori ovim putem pozivaju sugrađane i njihove goste da se odazovu Badnjaku na Torjonu te prije i nakon polnoćke spuste na trg na zajedničko druženje.


badnjak blagdani badnjak na torijonu