Stampar M - Stampar

Otvorenje Sportske dvorane Labin i 70. obljetnica Srednje škole Mate Blažine

Otvorenje Sportske dvorane Labin i 70. obljetnica Srednje škole Mate Blažine

9.5.2017. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Društvo

Grad Labin poziva na otvorenje nove Sportske dvorane Labin i obilježavanje 70. obljetnice Srednje škole Mate Blažine u ponedjeljak, 15. svibnja 2017. godine u 17,45 sati u Sportskoj dvorani Labin.


Prva faza radova na izgradnji pomoćne dvorane je dovršena. Sportski kompleks Labin obuhvaćat će dvije sportske dvorane - glavnu i pomoćnu sa pratećim sadržajima ( svlačionice, uredi za sportske klubove i sportska ambulanta, ugostiteljsko - trgovačko - sportski sadržaji). Sportski kompleks će po završetku druge faze radova primati oko 1100 gledatelja (900 glavna i 200 pomoćna dvorana).


Srednja škola Mate Blažine ove godine slavi 70. obljetnicu rada. Kroz povijest Srednja škola Mate Blažine predstavljala je kulturno, socijalno i obrazovno središte Labinštine. Njezina važnost i danas je neprocjenjiva, ne samo na obrazovnom, već i na širem društvenom i gospodarskom planu.


Pozivamo građane Grada Labina da se pridruže otvorenju nove Sportske dvorane Labin i obilježavanju 70. obljetnice Srednje škole Mate Blažine!

otvorenje sportska dvorana labin labin 2000 sport sportska dvorana srednja škola mate blažina