Otvorenje izložbe «Vrag je izgubio glavu u mojoj sobi» Tee Bičić

Otvorenje izložbe «Vrag je izgubio glavu u mojoj sobi» Tee Bičić

27.3.2008. // Radio Labin // Objavljeno u kategoriji Kultura

Tea Bičić je akademska slikarica koja će se u caffe bar galeriji «Down Town» labinskoj publici predstaviti izložbom slika pod nazivom «Vrag je izgubio glavu u mojoj sobi».
Otvorenje izložbe je u subotu, 29. ožujka u 20 sati.

Tea je rođena 1979. godine. Završila je Školu primijenjenih umjetnosti i dizajna u Puli, odsjek grafičkog dizajna. 2003. godine diplomirala je slikarstvo na Akademiji likovnih umjetnosti u Veneciji, u klasi prof. Paola Tessaria. Dopredsjednica je HDLU-a Istre.

Tajnica je multimedijalnog centra LUKA u Puli. Izlagala je na nekoliko samostalnih i na brojnim skupnim izložbama u zemlji i inozemstvu. Za svoj rad dobila je nekoliko nagrada i priznanja. Sudjelovala je u nekoliko likovnih kolonija. Surađivala je na nekima od prvih projekata kulturnog turizma u Hrvatskoj sa udrugom Put iz Labina, te tvrtkom Experia iz Zagreba.

 

Također je jedna od pripadnika Grupe Portun čije članstvo u većini pripada “rovinjskom likovnom krugu”. Osim slikarstvom bavi se ambijentalnim dekoracijama i uređenjem interijera. Živi u Labinu. www.teabicic.info

Zanimljivost izložbe jest i jedna eno i gastro priča. Naime, na otvorenju izložbe vino će predstaviti mladi vinar Goran Baćac, a za fini zalogaj pobrinuti će se šef kuhinje Elvis Banišić.

Razgovor s mladom labinskom umjetnicom poslušajte ovdje...(audio Tea Bičić audio).

Foto: Vrag je izgubio glavu u mojoj sobi No.3

Tea Bičić vrag je izgubio glavu u mojoj sobi Down Town caffe galerija kultura umjetnost izložba