Otvorene prijave za kreativne filmske radionice `POP-UP FILM`

Otvorene prijave za kreativne filmske radionice `POP-UP FILM`

12.6.2017. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Kultura

Udruga PUT uz financijsku podršku Hrvatskog audiovizualnog centra i Grada Labina organizira kreativne filmske radionice "POP-UP FILM" za djecu i mlade (10-14 godina) za vrijeme školskih praznika od 3. do 6. srpnja u prostorijama Gradske knjižnice Labin.

 

Polaznici će otkriti kako se snimaju filmski hitovi, što se to radi na filmskom setu, koji se specijalni efekti najčešće koriste i tko su svi oni ljudi s odjavne špice.

 

Baš kao pravi filmaši na radionici će se snimiti i zajednički film uz profesionalnu opremu (kameru cinema black magic, chroma-key platno, te razne programe montaže), a premjera filma planirana je na velikom platnu u sklopu festivala SHPEENA DOX 2017.

 

Voditelji radionice su filmski profesionalci: redatelj i direktor fotografije Goran Načinović (Level 52) i magistrica filma i producentica Bianca Dagostin Demetlika.

 

S obzirom da je broj polaznika ograničen, radi kvalitetnije provedbe radionice, potrebna je prijava putem telefona  091 619 4164 ili e-maila drustvoput@gmail.com do 23. lipnja. Radionica je za sve polaznike besplatna.

 

 

 

udruga put gradska knjižnica labin filmske radionice