Otvorene kandidature za izbor najljepše okućnice i balkona Grada Labina

Otvorene kandidature za izbor najljepše okućnice i balkona Grada Labina

20.4.2018. // Labin.hr // Objavljeno u kategoriji Društvo

Eko akcija „Izbor najljepših okućnica i balkona“ ove godine obilježava mali jubilej, 10- godišnjicu održavanja. Tijekom proteklih godina postala je jedna od akcija koju naši sugrađani podržavaju i u koju se rado uključuju. To je stimulativna a istovremeno i edukativna akcija kojom se građane uključuje u zajednicu, čineći je ugodnijom i ljepšom za život.


Ove godine „Izbor najljepših okućnica i balkona Grada Labina“ Grad Labin i TD 1. Maj d.o.o. Labin u suradnji sa Turističkom zajednicom Grada Labina i mjesnim odborima Grada Labina raspisuju  sa danom održavanja  10. Sajma cvijeća u Labinu, odnosno sa  20. travnja 2018. godine.

 
Kandidature koje trebaju sadržavati ime i prezime obitelji vlasnika balkona odnosno okućnice,  točnu adresu i po mogućnosti broj telefona se dostavljaju TD „1. Maj“ Labin zaključno do 20. svibnja  2018. godine na broj telefona 052 855-375  i e-mail: lori.luketa@prvimaj.hr.

 
U ovoj 10. jubilarnoj godini održavanja „Izbora najljepših okućnica i balkona Grada Labina“omogućuje se kandidiranje i dosad nagrađenim vlasnicima okućnica i balkona.

Kandidature mogu davati mjesni odbor, građani te Komisija za odabir najljepše okućnice odnosno balkona.

Osnovni kriteriji za izbor najljepše okućnice je ukupan estetski dojam, uložen višegodišnji trud, izbor i njega biljaka, te poštivanje tradicije i elemenata našeg podneblja.


najljepša okućnica kandidatura prvi maj komunalno lori luketa dagostin