Osnovna škola `Ivo Lola Ribar` obilježila Dan škole

Osnovna škola `Ivo Lola Ribar` obilježila  Dan škole

12.5.2014. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Obrazovanje

U petak, 09.svibnja 2014. svečano smo obilježili Dan škole. Nogometne ekipe petih razreda međusobno su odigrale prijateljske utakmice uz aktivnu podršku i bodrenje ostalih učenika - navijača.

U holu škole održana je prigodna priredba uz nastup školskog zbora i izvrsnih solistica te učenika matične i područnih škola koji su svojim literarnim radovima i glazbenim nastupima sudjelovali na raznim natjecanjima. Uzvanici su u holu škole mogli razgledati i likovne radove učenika te ovogodišnji broj školskog lista „Nove iskrice“ (možete ga pogledati OVDJE). Ravnatelj škole osvrnuo se na rad škole u posljednjih godinu dana, na najvažnije projekte i postignuća. Zahvalio se učiteljima na predanom radu, učiteljima kojima je ova škola i kruh i drugi dom.

Sudionike je pozdravio i g.Bruno Hrvatin, pročelnik Upravnog odjela za društvene djelatnosti Grada Labina koji je pohvalio uspješan rad škole.

Ravnatelj škole je najuspješnijim učenicima i mentorima s ovogodišnjih natjecanja podijelio pohvalnice i zahvalnice te istaknuo kako su talentirana djeca naš ponos, čije uspjehe rado ističemo, po čemu nas i drugi cijene i vrednuju i zbog kojih je učiteljski posao ne samo human nego i najljepši.

S ponosom ističemo kako smo u ovoj školskoj godini po 4.put uspješno obnovili naš status Eko škole te time stekli srebrni status!

Zahvaljujemo se svim uzvanicima, roditeljima, učiteljima i učenicima što su svojim prisutstvom uveličali ovaj dan. Posebna zahvala g.Predragu Ljuni , roditelju, za tehničku podršku.

Galeriju fotografija pogledajte OVDJE. Kratku prezentaciju s aktivnostima u ovoj školskoj godini pogledajte OVDJE.

dan škole oš ivo lola ribar djeca miro alilović