Osjetite Termalnu rivijeru 365 dana u godini!

Osjetite Termalnu rivijeru 365 dana u godini!

5.11.2013. // Macronet // Objavljeno u kategoriji Zabava

Terme Čatež zovu vas u zimsku termalnu rivijeru kamo se možete kupati u termalnoj vodi u najvećem zatvorenom bazenskom kompleksu i otkrijte vodeni raj sa vodenim atrakcijama na površini više od 2300 m2.  Zovemo vas pod tri kupole zimske Termalne rivijere u bazene, whirlpoole, tobogane, masažne krevete...

Terme Čatež 

 Najmlađi se rado brčkaju u dječjem bazenu i zabavljaju se u kutku za igru. Divlja rijeka i tobogan ubrza krv u žilama neustrašivim junacima, uživanje u bazenu s valovima samo je „točka na i“ u opuštanju od svakodnevice.

Kada se umorite od klasičnih bazena možete slobodno uživati u zabavi sa valovima divlje rijeke. Ulovite svoj val na stazi za daskanje, spustite se po atraktivnom toboganu skakaonici ili toboganu kamikaza.

Terme Čatež 

U bazenu nepravilnih oblika naći ćete svoj kutak, ako se želite opustiti u relaksacijskom bazenu, na masažnim ležištima, u whirpoolima, pod slapovima. Prepustite se brzom vodenom toku. Drvo doživljaja grmljavinom i kišom dočarati će osjećaj prave tropske prave tropske oluje.

Terme Čatež

 Pod tri kupole zimske Termalne rivijere pozivaju vas bazeni, whirlpooli, slapovi, masažna ležišta... Kada je sporosti dosta, slijedi zabava na valovima ili na divljoj rijeci. Spustite se u vodene doživljaje na toboganu skakaonici ili kamikazi. Ljubitelje brzog spusta oduševiti će tobogan sa zatvorenom cijevi i svjetlosnim efektima, ako tražite iznenađenje za vas je drvo doživljaja.

Terme Čatež 

 Doživite čarobni svijet gusara na gusarskoj lađi ispod gorućeg mjesta i potražite skriveno blago.

 Terme Čatež

 Ljubiteljima saune preporučamo posjet Sauna parku sa osam različitih sauna, 3 solarija i više bazenčića. Priuštite si i masažu tijela.

Terme Čatež

Dobrodošli na termalnu rivijeru 365 dana u godini u Terme Četež!

 

Foto: Terme Čatež arhiva 

terme čatež slovenija spa wellness termalna rivijera bazeni vodeni raj