Prvi maj M - Prvi maj

Općina Sveta Nedelja: 1. Prijam predsjednika NK Jedinstvo-Omladinac

Općina Sveta Nedelja: 1. Prijam predsjednika NK Jedinstvo-Omladinac

9.8.2021. // Sv-nedelja.hr // Objavljeno u kategoriji Sport

Dana 06. kolovoza 2021. godine načelnica Irene Franković sastala se sa novim predsjednikom Nogometnog kluba Jedinstvo – Omladinac Alexom Šumbercem, na temu zajedničke suradnje i razvoja klupskog nogometa.

Načelnica je istaknula da je cilj da se mladi Općine Sveta Nedelja okupljaju i oko sporta te da NK Jedinstvo – Omladinac ima punu podršku za svoj rad, što je razvidno i iz iznosa odobrenih sredstava za rad kluba u 2021. godini, 250.000,00 kuna.

Predsjednik je naveo kako klub za naredno razbolje formira i rad vrtićke nogometne skupine, te da je cilj stabilizacija kluba, dobar i pozitivan novi početak kao i daljnja suradnja sa Općinom.

Za kraj, zaželjeli su jedan drugome puno uspjeha u novom mandatu.

Nogometni klub je u srpnju organizirao 27. malonogometni turnir Klaudio Kiršić koji se odigrao na školskom igralištu u Nedešćini u periodu od 22. do 25. srpnja 2021. godine. Održavanje turnira podržala je i Općina tako što je snosila troškove nabavke pehara, nogometnih lopti, pića za najmlađe sudionike te troškova prilagodbe javne rasvjete za noćne utakmice. 

nk jedinstvo-omladinac općina sveta nedelja nogomet klub irene franković alex šumberac