Općina Kršan: Obavijest o podjeli bonova povodom Uskrsnih blagdana

Općina Kršan: Obavijest o podjeli bonova povodom Uskrsnih blagdana

19.3.2018. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Dobro je znati

Obavještavaju se mještani Općine Kršan da je Općinski načelnik Općine Kršan povodom predstojećih Uskršnjih blagdana donio Odluku o dodjeli:

 - jednokratne financijske pomoći umirovljenicima sa prebivalištem na području Općine Kršan u obliku bona za nabavku razne robe vrijednosti 100,00 kn pojedinačno,


- jednokratne financijske pomoći domaćicama sa prebivalištem na području Općine Kršan sa navršenih 55 godina života i bez primanja, u obliku bona za nabavku razne robe vrijednosti od 100,00 kn pojedinačno,


 Slijedom navedenog, pozivaju se svi umirovljenici kao i sve domaćice sa područja Općine Kršan sa navršenih 55 godina života i bez primanja, a koji se već nalaze u službenoj evidenciji, da se uz predočenje osobne iskaznice jave u Općinu Kršan, prostorije Vijećnice (prizemlje) radi podizanja poklon bona od 100,00 kn.


Bonovi se mogu podizati u uredovno vrijeme Općine Kršan u vremenu od 07:00 do 15:00 sati, počevši od utorka, 20. ožujka 2018. godine do zaključno petka, 23. ožujka 2018.


Također se pozivaju svi umirovljeni sa područja Općine Kršan koji su pravo na mirovinu ostvarili nakon Božića 2017.godine, kao i sve domaćice koje su navršile 55. godina života nakon Božića 2017. godine, a koji još uvijek nisu u službenoj evidenciji Općine Kršan, da se obrate Općini Kršan radi evidentiranja podatka i preuzimanja poklon bona.


Novim je umirovljenicima sa sobom potrebno ponijeti osobnu iskaznicu, posljednji odrezak listića mirovine ili Rješenje o mirovini i OIB a domaćicama je potrebno ponijeti samo osobnu iskaznicu i OIB.
krsan.hr

kršan općina kršan uskrs uskršnji bonovi