Općina Kršan: Obavijest dodjeli bonova povodom Uskršnjih blagdana

Općina Kršan: Obavijest dodjeli bonova povodom Uskršnjih blagdana

7.4.2017. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Dobro je znati

Obavještavaju se mještani Općine Kršan da je Općinski načelnik Općine Kršan povodom predstojećih Uskršnjih blagdana donio Zaključak o dodjeli:

 - prigodnog poklon bona umirovljenicima sa prebivalištem na području Općine Kršan u obliku bona za nabavku razne robe vrijednosti 100,00 kn pojedinačno,

- prigodnog poklon bona domaćicama sa prebivalištem na području Općine Kršan sa navršenih 55 godina života i bez primanja, u obliku bona za nabavku razne robe vrijednosti od 100,00 kn pojedinačno.

 Slijedom navedenog, pozivaju se svi umirovljenici kao i sve domaćice sa područja Općine Kršan sa navršenih 55 godina života i bez primanja, a koji se već nalaze u službenoj evidenciji, da se uz predočenje osobne iskaznice jave u Općinu Kršan, prostorije Vijećnice (prizemlje) radi podizanja poklon bona, počevši od ponedjeljka, 10. travnja 2017. godine.

 Bonovi se mogu podići u uredovno vrijeme od 07.00 - 15.00 sati, ponedjeljak 10.00 - 18.00 sati, do zaključno četvrtka, 13. travnja 2017. godine.

 Također se pozivaju svi umirovljeni sa područja Općine Kršan koji su pravo na mirovinu ostvarili nakon mjeseca prosinca 2016. godine, kao i sve domaćice koje su navršile 55. godina života nakon mjeseca prosinca 2016. godine, a koji još uvijek nisu u službenoj evidenciji Općine Kršan, da se obrate Općini Kršan radi evidentiranja podatka i preuzimanja poklon bona.

Novim je umirovljenicima sa sobom potrebno ponijeti osobnu iskaznicu i posljednji odrezak listića mirovine i OIB a domaćicama je potrebno ponijeti samo osobnu iskaznicu i OIB.

Napominje se da se prigodni poklon bonovi mogu iskoristiti samo na  prodajnim mjestima - trgovinama na području Općine Kršan.

 

 

krsan.hr

 

općina kršan kršan bonovi uskrs uskršnji bonovi