[On-line anketiranje mladih s Labinštine] Anketiranje mladih u sklopu projekta Studija mladih Grada Labina

[On-line anketiranje mladih s Labinštine] Anketiranje mladih u sklopu projekta Studija mladih Grada Labina

3.2.2012. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Društvo

Projektom STUDIJA MLADIH Grada Labina koju provodi udruga za mlade Alfa Albona u suradnji sa Savjetom mladih Grada Labina ustanoviti će se i analizirati osnovne značajke društvenog položaja, problema i potreba mladih Grada Labina. Posebna pozornost posvećuje se detektiranju njihovih problema i potreba u područjima obuhvaćenim Nacionalnim programom djelovanja za mlade u Republici Hrvatskoj, a koja ujedno predstavlja osnovni sadržaj programa djelovanja za mlade na lokalnoj razini.

Svrha istraživanja jest dobivanje podloge za utvrđivanje prioritetnih potreba mladih te izrade Programa djelovanja za mlade u Gradu Labinu i akcijskog plana za provedbu tog programa. Dobiveni bi rezultati trebali omogućiti lokalnim tijelima vlasti izradu mjera i aktivnosti koje će pridonijeti poboljšanju ukupnog društvenog položaja mladih u Gradu Labinu, smanjenju njihovih društveno uvjetovanih problema te što uspješnijem zadovoljavanju postojećih i budućih potreba.

Jedan od tehnika anketiranja jest online način ispunjavanja anketnog upitnika:

- anketni upitnik sastoji se od 88 pitanja i podijeljen je u 2 linka

- prvom dijelu ankete se pristupa preko ovoga linka:

https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dE8tM0RJb0FaY2psLTZxLS1uenpuOXc6MQ,

i koji obuhvaća 82 pitanja.

- nakon ispunjenog prvog dijela ankete, drugom dijelu se pristupa kopiranjem linka navedenog nakon 82. pitanja ili putem ovog linka:

https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dC1YblpzRldycEZmSE1qc29ZTEhNQWc6MQ

Obavezno:

* ŠIFRE KORISNIKA NA OBA DIJELA UPITNIKA MORAJU BITI IDENTIČNE
* ONLINE ANKETNI UPITNIK ISPUNJAVAJU SAMO MLADI U DOBI OD 18 DO 29 GODINA  S PODRUČJA LABINŠTINE (GRAD LABIN I OPĆINE RAŠA, KRŠAN, SVETA NEDELJA, PIĆAN)

Udruga za mlade Alfa Albona ovim putem se zahvaljuje svim mladima koji će za potrebe projekta studije mladih Grada Labina ispuniti ovaj anketni upitnik.


Ovaj projekt proveden je zahvaljujući financijskoj potpori Zaklade za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva na temelju Sporazuma o partnerstvu potpisanog sa Gradovima i Općinama članovima Fonda Gradova i Općina: Buzet, Buje, Labin, Novigrad, Pazin, Vodnjan, Rovinj, Poreč, Gračišće, Kanfanar, Marčana, Svetvinčenat, Sv. Petar u Šumi, Vrsar, Tinjan, Motovun i Ližnjan.

 

Alen Halilović

Predsjednik Savjeta mladih Grada Labina
Predsjednik udruge za mlade Alfa Albona

 

PR

 

 

 

anketa zapošljavanje savjet mladih grada labina udruga alfa albona mladi