Okupljanje Valamarovih umirovljenika u Rapcu

Okupljanje Valamarovih umirovljenika u Rapcu

22.12.2018. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Društvo

U dobroj atmosferi hotela Valamar Sanfior, 90-ak  Valamarovih umirovljenika iz Rapca okupilo se na prigodnom zajedničkom druženju. Umirovljenike je pozdravio Sandi Sinožić, direktor destinacije Rabac u Valamar Rivieri, koji je govorio o najvećoj investiciji u hrvatskom turizmu koja je realizirana upravo u destinaciji Rabac te kako je kompanija ove godine obilježila i 65. godišnjicu svog poslovanja. O projektima društvene odgovornosti i održivosti uzvanici su mogli više saznati kroz prezentaciju Deane Stipanović, voditeljice korporativnih poslova u Valamar Rivieri.

Nakon uvodnih prezentacija, okupljanje umirovljenika nastavilo se uz ručak i prigodno druženje nekadašnjih kolega u predblagdanskom raspoloženju.

 

„Naši umirovljenici“ jedan je od devet krovnih programa društveno odgovornog poslovanja Valamar Riviere, čiji je cilj njegovati dugoročne odnose s umirovljenim zaposlenicima, prvenstveno kao znak zahvalnosti za sve učinjeno tijekom radnog vijeka, ali i u cilju uključivanja bivših kolega i razmjene znanja i iskustava koja mogu pridonijeti rastu i razvoju Valamara.

valamar ugostiteljstvo umirovljenici