Održano međuopćinsko natjecanje mladih ribiča istočne Istre u Tunarici

Održano međuopćinsko natjecanje mladih  ribiča istočne Istre u Tunarici

3.6.2008. // Glas Istre // Objavljeno u kategoriji Sport

Društvo za sportski ribolov i sportske aktivnosti na vodi Galeb organiziralo je u subotu međuopćinsko natjecanje u udičarenju za istočnu Istru u kategorijama U-16 i U-21. Štapom s obale u Tunarici lovilo je 39 natjecatelja iz šest klubova, a najuspješniji su bili članovi pulskog Delfina koji su osvojili sva prva mjesta.


U kategoriji U-16, tj. mlađih od 16 godina, nastupilo je 30 natjecatelja. U pojedinačnoj konkurenciji prvo mjesto pripalo je Martinu Žgobi iz Delfina, drugo Stefanu Ermanu iz istog kluba, a treće Dilanu Mileti iz Galeba. Ekipno je na prvo mjesto zasjeo Delfin I u sastavu Stefano Erman i Mauro Košuta, drugi je Galeb IV (Dilan Mileta i Nino Franković), a treći Delfin II (Žan-Žak Žmak i Martin Žgomba).


U kategoriji do 21 godine natjecalo se devet ribiča, a najveći ulov imao je Ivan Košuta iz Delfina, drugi je njegov klupski kolega Goran Radosavljević, a treće mjesto pripalo je Toniju Viškoviću iz kluba Koromačno. Ekipno je prvi Delfin I (Ivan Košuta i Viktor Stinga Perusco), drugi je Delfin II (Goran Radosavljević i Milan Ilić), a treće Koromačno (Kristijan Kujraković i Toni Višković).
Osim iz navedenih klubova nastupili su i članovi kluba Adria iz Labina, Plomina iz Plomina i Uljanika iz Pule.

R. S.

SRD Delfin raša ribolovno društvo ribiči natjecanje Tunarica SRD Galeb Dilan Mileta Nino Franković klub sportova na vodi Adria Labin