Održano javno izlaganje Prijedloga izmjena i dopuna Prostornog plana uređenja Grada Labina

Održano javno izlaganje Prijedloga izmjena i dopuna Prostornog plana uređenja Grada Labina

24.10.2018. // Labin.hr // Objavljeno u kategoriji Društvo

U Gradskoj knjižnici Labin jučer je održano javno izlaganje Prijedloga izmjena i dopuna Prostornog plana uređenja Grada Labina. Prisutne je s prijedlogom plana upoznao Tito Kosty u ime izrađivača tvrtke Jurcon projekt iz Zagreba.

Prisutnima se obratila i pročelnica Upravnog odjela za prostorno uređenje, zaštitu okoliša i izdavanje akata za gradnju Anamarija Lukšić, a zainteresirani građani postavljali su pitanja na koja su odgovarali predstavnici izrađivača i nadležnog upravnog odjela.

Podsjećamo kako se mišljenja, prijedlozi i primjedbe  na Prijedlog Plana mogu se davati cijelo vrijeme trajanja javne rasprave do zaključno 30. listopada 2018. godine na način utvrđen odredbama članka 100. i 101. Zakona o prostornom uređenju i to:

  • postavljanjem  pitanja tijekom javnog izlaganja o predloženim rješenjima, na koja usmeno odgovaraju osobe koje vode javno izlaganje
  • davanjem prijedloga i primjedbi u zapisnik za vrijeme javnog izlaganja
  • upućivanjem nositelju izrade pisane prijedloge i primjedbe  neposredno u pisarnicu Grada Labina na adresi Titov trg 11 ili poštom na adresu: Grad Labin, Upravni odjel za prostorno uređenje, zaštitu okoliša i izdavanje akata za gradnju, Titov trg 11, 52220 Labin.

ppu labin prostorni plan prostorni plan uređenja javna rasprava javno izlaganje nekretnine pp grada labina anamarija lukšić