Održana sjednica Poglavarstva grada Labina

Održana sjednica Poglavarstva grada Labina

12.11.2008. // Radio Labin // Objavljeno u kategoriji Društvo

Na jutros održanoj sjednici Poglavarstva Grada Labina pročelnica Odjela za gospodarenje prostorom, Anamarija Lukšić iznijela je obrazloženje uz Prijedlog druge izmjene i dopune Programa održavanja komunalne infrastrukture za 2008. godinu. Predloženim izmjenama i dopunama ukupni iznos sredstava za realizaciju programa smanjuje se za 5 tisuća kuna. Najveće povećanje zabilježeno je pod stavkom održavanje plaža gdje se sredstva povećavaju za 60 tisuća kuna i to za čišćenje i održavanje plaža.

Patricija Terković, savjetnica za poduzetništvo, dala je obrazloženje druge izmjene i dopune Programa poticanja razvoja malog gospodarstva za 2008. godinu koji je smanjen za 2.450.500,00 kuna. Smanjenje se odnosi na poduzetničke zone Vinež i Pjacal.

U poduzetničkoj zoni Vinež zabilježeno je smanjenje za 1.800.000,00 kuna, a realizacija navedenih sredstava biti će moguća po donošenju detaljnog plana za zonu Vinež II faza. Razlog neizvršavanja aktivnosti u Poduzetničkoj zoni Pjacal u iznosu od 650.000,00 kuna je u dugotrajnom usuglašavanju projektnih rješenja sa konzervatorskim odjelom.

Poglavarstvo sjednica urbanistički plan Vinež II Anamarija Lukšić Patricija Terković poduzetništvo gospodarstvo Program poticaja