Održana radionica „Izvori finananciranja start up poduzeća“

Održana radionica „Izvori finananciranja start up poduzeća“

28.2.2020. // Labin.hr // Objavljeno u kategoriji Društvo

Jučer, je u prostoru Gradske knjižnice održana radionica „Izvori finananciranja start up poduzeća“ kojoj je prisustvovalo 15 zainteresiranih poduzetnika i onih koji imaju ambicija ulazit u poduzetničke vode. Radionica je dio edukativnih aktivnosti iz Programa jačanja gospodarstva Grada Labina za 2020. u organizaciji Upravnog odjela za gospodarstvo i EU projekte Grada Labina.

Cilj edukacije je bio upoznati polaznike s mogućnostima pokretanja start-up poduzeća; važnosti financiranja start-up poduzeća; odnosom start-up poduzeća prema banci; instrumentima financiranja - kreditne linije HBOR-a i instrumentima financiranja - HAMAGBICRO, te s vlastitim izvorima financiranja start-up poduzeća u RH i financiranje start-up poduzeća od strane Venture Capital i Private Equity fondova.

Radionicu je vodio gospodin Zrinski Pelajić, magistar ekonomskih znanosti, vlasnik konzultanske tvrtke Illyricum savjetovanje d.o.o. , predavač je na Visokoj školi za financijski menadžment u Zagrebu (RRiF), te na POU ALGEBRA. Autor je brojnih stručnih članaka i rasprava tematski vezanih za financijskih tržišta i financijskih instrumenata, investicijskih fondova mirovinske reforme, javno privatnog partnerstva,  projektnog financiranja, područje razvoja menadžerskih vještina, konkurentnosti, strategije poduzeća i strateškog upravljanja te koncepta razvoja klastera.

financiranje radionica poduzetništvo