Održana prezentacija za udruge, danas rok za prijavu na natječaje

Održana prezentacija za udruge, danas rok za prijavu na natječaje

27.1.2021. // Labin.hr // Objavljeno u kategoriji Društvo

Krajem prošle godine Grad Labin raspisao je javne natječaje za sufinanciranje programa i projekta u 2021. godini, i to iz područja kulture, socijalne skrbi i zdravstva, razvoja malog gospodarstva, klubova studenata Istre te programa i projekata namijenjenih razvoju civilnog društva.

Dobru suradnju i dvosmjernu komunikaciju s udrugama Grad nastavlja i ove godine, unatoč epidemiološkim mjerama koje su spriječile održavanje Dana otvorenih vrata. Međutim, kako bi se olakšalo svima koji pripremaju prijave na ovogodišnje natječaje za sufinanciranje programa i projekata iz proračuna Grada Labina, proteklog je tjedna održana online prezentacija natječaja na kojoj su pojašnjene novosti i najvažniji detalji vezani uz prijave. Na zadovoljstvo potencijalnih prijavitelja, prijave su ove godine za udruge znatno jednostavnije u pogledu prikupljanja dokumentacije, a dodatno će se – posebno u segmentu kulture i razvoja civilnog društva – valorizirati programi i projekti povezani uz obilježavanje 100. obljetnice Labinske republike.

Prezentaciju je vodio Borjan Batagelj, pročelnik Upravnog odjela za društvene djelatnosti Grada Labina, a istoj je prisustvovalo 10 predstavnika udruga te su aktivnim sudjelovanjem u raspravi otklonjene sve potencijalne nepoznanice oko samih prijava novih projekata.

Podsjećamo kako je rok za prijavu udruga na ove natječaje danas, 27. siječnja 2021. godine.

natječaj udruge