Stampar M - Stampar

Održana kreativna radionica za osobe starije životne dobi

Održana kreativna radionica za osobe starije životne dobi

7.12.2013. // Labin.hr // Objavljeno u kategoriji Društvo

U utorak 3. prosinca, u prostorijama Udruge za mlade Alfa Albona održana je kreativna radionica za osobe starije životne dobi, na kojoj su se izrađivali prigodni božićni ukrasi. Centar +65 u suradnji sa Udrugom za mlade Alfa Albona organizira niz kreativnih radionica za osobe starije životne dobi u okviru kojih se starijim osobama pruža kvalitetno provođenje slobodnog vremena, podiže kvaliteta življenja u malom mjestu te omogućava druženje i širenje socijalnih kontakata.

 

Tokom radionica polaznici imaju prilike naučiti razne tehnike, ugodno se družiti i stvoriti nove kreativne uratke. Na radionici u utorak, zbog velikog interesa sudionika, izrađivale su se božićne ikebane od borovih grana i šiški, ukrašene raznim ukrasnim dodacima i vrpcama, nakon čega su sudionici u tehnici decoupage ukrašavali plastične posudice za svijeće i dodali im novo božićno ruho.

 

Slijedeća radionica najavljena je za utorak, 10. prosinca 2013. od 17,00 do 18,30 sati u prostorijama Udruge za mlade Alfa Albona (Kalić 2, Stari grad) kada na red dolazi foto radionica na kojoj će polaznici izrađivati foto okvire, te radionica pisanja haiku pjesama, čime se završava niz kreativnih radionica u 2013. godini.

radionica stariji +65