Održana kreativna radionica “Kreiram s tatom” u Dječjem vrtiću Pjelrina Verbanac

Održana kreativna radionica  “Kreiram s tatom” u Dječjem vrtiću Pjelrina Verbanac

6.5.2019. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Društvo

Prošlog petka, 3. svibnja 2019. godine, naša je dvorana Centralnog vrtića postala pravi mali umjetnički studio u kojem su svoja umjetnička djela kreirala – djeca i njihovi očevi! Djeca su sa svojim očevima, a pod vodstvom keramičara Igora Fabrisa i Jovane Prusac-Fabris iz pulske Udruge Art studio, izrađivali maske po uzoru na Picassove portrete te su na platnu interpretirali sliku poznatog njemačkog slikara Mondriana.

Kreativna radionica naziva “Kreiram s tatom” organizirana je u suradnji Dječjeg vrtića “Pjerina Verbanac”, Udruge RODA te Udruge Art studio iz Pule u sklopu projekta “Budi tata – sudjeluj u odrastanju svoje djece”. Projekt podržan od Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku promovira ravnopravnost roditeljskih uloga i kroz različite aktivnosti i edukacije promiče važnost i dobrobiti aktivne uključenosti očeva u život obitelji.

Koliko su uspješni bili pogledajte na našim fotografijama, ali upozoravamo vas na visoku količinu emocija jer, izgledali su prekrasno. :)

Svi zainteresirani mogu uratke očeva i djece pogledati na izložbi koja se od danas nalazi u holu našeg Centralnog vrtića.


DV Labin

dječji vrtić dječji vrtić pjerina verbanac udruga roda djeca kreiram s tatom odrastanje tata