Održan tradicionalni prijem za predstavnike medija

Održan tradicionalni prijem za predstavnike medija

19.12.2017. // Labin.hr // Objavljeno u kategoriji Društvo

Gradonačelnik Grada Labina Valter Glavičić zajedno sa svojim zamjenicima Federikom Mohorović Čekada i Zoranom Rajkovićem te direktoricom Turističke zajednice Radmilom Paliska Kos održao je tradicionalni božićno-novogodišnji prijem za predstavnike medija.

Glavičić je iskoristio ovu prigodu kako bi  novinarima zahvalio na dosadašnjoj suradnji te poželio jednako dobru suradnju i u budućnosti. Dodao je kako su mediji „korektor“ lokalne samouprave i spona između njih i građana. Pozvao je prisutne na  brzo i objektivno informiranje, kako bi građani u svakom trenutku imali istinitu i pravu informaciju.

„Naše službe su dužne u što hitnijem roku odgovoriti na sva vaša pitanja, njima postavljene, a ja nikad nisam, i neću bježati od svih pitanja, koja se tiču upravljanja gradom, jer građani moraju uvijek imati informaciju o svemu što se u gradskoj upravi i Gradu događa. Nije mi teško odgovoriti promptno na pitanja, i sklon sam razmišljanju da nas se kritizira, kad smo za kritiku, jer to nas potiče da budemo još bolji, i još transparentniji.“ rekao je Glavičić.

Federika Mohorović Čekada zahvalila je prisutnima na dolasku i trudu koji ulažu kako bi javnost Grada Labina redovito bila informirana o svim aktualnostima, te zaželjela sve najbolje u novoj 2018. godini.

Zoran Rajković rekao je kako je Labin jedan od gradova koji je prednjačio u ulaganjima, gradnji objekata te investicija u turizmu što i dokazuje najveće ulaganje na Jadranu ove godine upravo u Rabac. Zaželio je svima ugodne blagdane.

Radmila Paliska Kos pohvalila je suradnju Turističke zajednice s medijima te izrazila želju da se tako nastavi i u budućnosti.

Na prijemu se od strane novinara zaključilo kako labinska gradska uprava ima brz, otvoren, i korektan odnos s medijima, te se svaka informacija dobiva u brzom roku, a službe su uvijek na usluzi medijima. 

 

 

mediji prijem valter glavičić