Održan Templars meeting u Labinu

Održan Templars meeting u Labinu

28.9.2010. // Glas Istre // Objavljeno u kategoriji Zabava

U organizaciji Moto kluba Templas Istra proteklog je vikenda na Dubrovi održan Međunarodni moto susret Templars meeting. Osmo po redu okupljanje kojim bikeri iz Hrvatske i okolnih zemalja zaključuju sezonu vožnje bilo je po broju sudionika znatno skromnije od proteklih godina. Razlog - kiša.

- Kakvo je vrijeme bilo, nismo se nadali da će itko doći! A ovima koji su došli, svaka čast i poštovanje, kazao je tajnik Templarsa Petar Basanić.

Doputovali su samo najuporniji i najhrabriji iz Češke, Poljske, Austrije, Njemačke, Švicarske, Italije, Slovenije i iz svih krajeva Hrvatske. Defile Labinom i Rapcom nije mogao biti impresivan kao prethodnih godina, pa se od njega odustalo. Unatoč tomu fešti nije nedostajalo pozitivnih vibracija zahvaljujući vjernoj domaćoj publici, koja je dva dana hodočastila na ledinu kod vatrogasnog doma. U petak su koncert održali domaći rok sastavi Art Knockout i De Deus, a u subotu zagrebački L.I.V. i The Pulse Rock Band te labinski Storm. Sav prihod od ulaznica bit će uplaćen u korist Udruge osoba s invaliditetom Labin. R. S

mk templars bajkeri susret bikera dubrova