Održan seminar za učenike i učitelje violine UŠ Matka Brajše Rašana

Održan seminar za učenike i učitelje violine UŠ Matka Brajše Rašana

29.5.2017. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Obrazovanje

Prof. Eva Hühn iz Osijeka održala je 26. i 27. svibnja 2017. dvodnevni vrlo zanimljiv, kreativan i nadasve poticajan seminar za učenike i učitelje violine naše Škole.


Aktivni sudionici seminara bili su: Una Vuletović (1.raz.), Iskra Sinković (1.raz.), Stefani Šćulac (1.raz.), Elena Tereza Ćubrić (1.raz.), Lana Bojić (2.raz.), Lucia Martinčić (2.raz.), Emily Radović (3.raz.), Alma Gračan (3.raz.), Teo Đapić (3.raz.), Demian Kos (4.raz.), Goran Šime Stipanov (5.raz.), David Vorano (5.raz.), Leonarda Giannini (5.raz.) te Viktor Kulić Golja. Uz njih su bili i učitelji violine Edi Šiljak i Damir Dekanić.


Prof. Hühn je svojim neposrednim i zanimljivim pristupom našla put kako do najmlađih polaznika, tako i do onih starijih radeći na tehnici sviranja na violini s posebnim naglaskom na ispravno držanje i način i neophodnost sviranja ljestvica i tehničkih vježbi. Zatim je slijedio rad na interpretaciji pjesmica, koncerata i drugih skladbi koje učenici pripremaju za nastup na Završnom koncertu gudača i kao svoje ispitno gradivo.
Zahvaljujemo Prof. Evi na seminaru, a svim našim mladim violinistima želimo puno uspjeha i napretka u daljnjem školovanju!

 

Facebook

 

 

 

 

 

uš matko brajša rašan seminar violina Eva Hühn