Održan sastanak s predstavnicima NK Iskre

Održan sastanak s predstavnicima NK Iskre

17.12.2022. // Labin.hr // Objavljeno u kategoriji Sport

Gradonačelnik Grada Labina Valter Glavičić održao je radni sastanak sa predstavnicima nogometnog kluba Iskra iz Vineža, predsjednikom kluba Bojanom Memićem te članovima uprave Fajdom Begovićem i Donaldom Blaškovićem.

Uz razgovore od budućim planovima ovog popularnog labinskog kluba razgovaralo se i o ovogodišnjoj najvećoj investiciji u sportsku infrastrukturu Grada Labina, koja se realizira upravo kraj stadiona vineške „Iskre“.

Predstavnici kluba jasno su istaknuli zadovoljstvo gradnjom pomoćnog nogometnog terena sa umjetnom travom naglasivši kako je to velika potreba svih labinskih klubova te značajno podizanje ljestvice kvalitete nogometne infrastrukture u našem gradu. Realizacijom ove investicije sigurni su kako će se kvalitetan rad s mladim naraštajima dodatno razvijati.

Gradonačelnik je predstavnicima kao i svim članovima i simpatizerima kluba zaželio nastavak kvalitetnog rada kluba koji je prepoznat po svojoj odličnoj brizi radu s najmlađima i u budućnosti, a bila je to i prilika da svima poželi sretne i ugodne božićne blagdane te sretnu, uspješnu i zdravu novu godinu.

nk iskra prijem valter glavičić