Održan Rukometni dan 2017

Održan Rukometni dan 2017

22.6.2017. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Sport

U subotu 17. lipnja održan je Rukometni dan 2017, dan kojim je zabilježen kraj sezone za rukometaše i rukometašice. Od pregršt utakmica, dan je započeo utakmicama onih najmlađih. Minići muškog i ženskog rukometnog kluba odigrali su turnir u mini rukometu kao uvertira u ostatak dana. Po završetku turnira svi minići su od svojih trenera dobili rukometnu diplomu za izniman trud i zalaganje u sezoni 2016/2017. Nakon minića svoje utakmice odigrali su dječaci i mlađi kadeti te su također bili nagrađeni po završetku utakmice nagradom „Kovarić“. Ovog puta nisu bili nagrađeni svi igrači već po trojica iz svake kategorije, trojica koja su osim zalaganja na treningu i utakmicama također bili uspiješni u obavljanju svojih školskih i ostalih obaveza, koji su najviše napredovali i koji mogu biti primjer drugim. Nagradu „Kovarić“ u kategoriji dječaka dobili su Adrijan Mandić, Enver Durmić i Niko Franković, dok su u kategoriji mlađih kadeta nagradu dobili Luka Hrvatin, Dino Husejnagić i Mateo Blažina. 
Nakon mladih kovara i labudica na red su došli roditelji i članovi kluba, zatim su na red došli veterani i veteranke a zadnju utakmicu su odigrali seniori Mladog Rudara. U utakmici veterana svoje rukometne trikove pokazali su veterani Rudara, Arene i Mladog Rudar, dok su kod veteranki na terenu bile nekadašnje labudice i veteranke Arene.
Prije početka mini turnira za veterane minutom šutnje odana je počast našem Klaudiu Brescu Mikotu koji nas je nažalost prerano napustio i ostavio iza sebe veliki rukometni trag, predivno sjećanje koje će zauvijek ostati na labinskom parketu.

rukomet Rk rudar rukometni dan labin