Održan prvi sastanak s MO Kature

Održan prvi sastanak s MO Kature

17.9.2020. // Labin.hr // Objavljeno u kategoriji Društvo

Kako su od prošlog tjedna u tijeku sastanci odnosno konzultacije s predstavnicima Mjesnih odbora oko sastavljanja Proračuna za iduću godinu, sinoć je održan sastanak predstavnika Grada Labina s članovima MO Kature.

Na sastanku su sudjelovali zamjenik gradonačelnika Zoran Rajković, pročelnica upravnog odjela za prostorno uređenje, zaštitu okoliša i izdavanje akata za gradnju Anamarija Lukšić,  Donald Blašković, pročelnik upravnog odjela za komunalno gospodarstvo i upravljanje imovinom te Kristina Sinčić Smoković, viša savjetnica za pravne poslove u ime Grada Labina s predstavnicima novoizabranog Mjesnog odbora.

Mjesnom odboru predstavljeni su dosad odrađeni, ali i planirani projekti za iduće razdoblje. Kako je naglašeno, projekt obnove dionice Istarske ulice od osnovne škole do jaslica vrijedan oko 400 000 kn koji je planiran za ovu godinu, zbog već poznate situacije oko pandemije korona virusa i njezinog utjecaja na gospodarstvo odradit će se tijekom iduće godine.

Jednako tako, spomenuto je kako je na području ovog naselja, točnije kraj igrališta u blizini jaslica postavljena i pristupna točka za besplatni WIFI za što je Grad osigurao bespovratna sredstva te postavio slične pristupne točke diljem grada. Osim toga, za sljedeću godinu najavljena je i sanacija kolnika u Prilazu Griža, a do kraja ove godine započet će i izgradnja Doma za starije, kapitalnog projekta Grada Labina koji će se nalaziti na području koje pokriva upravo ovaj Mjesni odbor.mo kature sjednica sanacija anamarija lukšić donald blašković