Održan drugi dio projekta `Živim život bez nasilja`

Održan drugi dio projekta `Živim život bez nasilja`

13.5.2015. // Labin.hr // Objavljeno u kategoriji Društvo

U utorak, 12. svibnja u školskoj knjižnici OŠ "Ivo Lola Ribar" Labin održan je drugi dio projekta "Živim život bez nasilja". U koordinaciji Alice Rosić-Jakupović  iz MUP-a Istarske županije i Antonije Mijatović , koordinatorice ŠPP-a za osnovne škole Istarske županije.

 

Za učenike sedmih razreda održano je predavanje  o prevenciji nasilja među djecom i mladima nakon čega su uručene nagrade najuspješnijim likovnim i literarnim radovima objavljenog natječaja. Tako su prvonagrađeni dobili tablet, za 2. mjesto nagrada je bila digitalni okvir, a za 3. mjesto USB – stick.

 

Za literarne radove nagrađeni  su Dorian Kanciani, 7.b (1. mjesto), Romina Grižančić, 7.c (2. mjesto) i  Rudolf Filipović 7.c (3. mjesto), a pohvaljene su Ana Mežnarić (7.b), Katerina Zulijani (7.a), i Dora Milevoj (7.c).  Za likovne radove nagrađene su Antonella Filipas (7.b), Maria Carmen Belušić Gonzales (7.c)  i Emili Topčagić (7.b) ,a pohvaljene su Sabina Alić (7.b), Romina Grižančić (7.c) i Antonija Turković (7.c).  Izbor nagrađenih radove napravili su djelatnice škole Karle Poldrugovac, Ivane Griparić Fable i Ester Stemberger  sudjelovale i Slavica Maršić iz Gradske knjižnice Labin, Tea Bičić iz Gradske galerije Labin  i Đeni Bučić iz MUP-a, PP Labin.

 

 

OŠ `Ivo Lola Ribar`

 

 

obrazovanje živim život bez nasilja oš ivo lola ribar djeca projekt