Odluke o najpovoljnijim ponuditeljima za zakup gradskih poslovnih prostora - `Kreativni laboratorij` dobio svoj prostor

Odluke o najpovoljnijim ponuditeljima za zakup gradskih poslovnih prostora - `Kreativni laboratorij` dobio svoj prostor

14.8.2011. // Labin.hr // Objavljeno u kategoriji Društvo

emeljem Natječaja za davanje u zakup poslovnih prostora u vlasništvu Grada Labina od 13. srpnja 2011. godine, Odlukom Gradonačelnika Grada Labina Tulia Demetlike za najpovoljnijeg ponuditelja za zakup poslovnog prostora u Labinu, Zelenice 6, prizemlje, ukupne površine 152,00 m2, sa ponuđenom mjesečnom zakupninom u iznosu od 70,00 kuna/m2 i namjenom trgovina (sve osim prehrambenih proizvoda) proglašena je ponuda tvrtke VAL-TA d.o.o. iz Labina. 

 

Ponuda Ivone Verbanac iz Labina proglašena je najpovoljnijom za zakup poslovnog prostora u Labinu, Aldo Negri 8/1, prizemlje, ukupne površine 69,00 m2, sa ponuđenom mjesečnom zakupninom u iznosu od 12,70 kuna/m2 i namjenom kancelarija/trgovina/obrt.

 

Poslovni prostor, Titov trg 10, prizemlje, ukupne površine 22 m2, sa namjenom kancelarija/trgovina/obrt sa ponuđenom mjesečnom zakupninom u iznosu od 16,09 kuna/m2 i poslovni prostor, Trg labinskih rudara 7, prizemlje, ukupne površine 29 m2 sa ponuđenom mjesečnom zakupninom u iznosu od 38,09 kuna/m2 dodijeljena su Kristini Batelić Staniša, vlasnici obrta za trgovinu „Maxin“.

 

Ponuda Maria Gigovića, vlasnika obrta „Kreativni laboratorij“ proglašena je najpovoljnijom za zakup poslovnog prostora u Labinu, G. Martinuzzi 15, prizemlje, ukupne površine 38 m2 sa namjenom kancelarija/trgovina/obrt sa ponuđenom mjesečnom zakupninom u iznosu od 11,00 kuna/m2.

 

mario gigović zakup poslovni prostor demetlika