Odlično prihvaćena edukacija o Internet oglašavanju

Odlično prihvaćena edukacija o Internet oglašavanju

6.5.2015. // Radio Labin // Objavljeno u kategoriji Obrazovanje

Grad Labin i LAG „Istočna Istra“ protekla su dva dana organizirali vrlo uspješnu i izuzetno dobro posjećenu edukaciju o Internet oglašavanju, koju je vodio Miroslav Varga, certificirani Googleov trener te renomirani hrvatski stručnjak za Internet marketing, koji je već godinama među top 5 predavača u regiji. Polaznici edukacije Vargu su ocijenili odličnom ocjenom, jer kako su rekli puno su naučili. Jedan od polaznika bio je i Marin Biočić koji je edukacijom zadovoljan: (ton – Marin Biočić). Kaže i kako su ovakve edukacije i radionice itekako potrebne: (ton – Marin Biočić 1).

 

I Marina Cvitić veli kako je ovakva edukacija potrebna: (ton – Marina Cvitić), a kaže i kako su korisne: (ton – Marina Cvitić 1). Dvodnevnom edukacijom o internet oglašavanju zadovoljni su i organizatori, veli voditeljica projekata LAG-a „Istočna Istra“ Sanja Dobrić: (ton – Sanja Dobrić). Planiraju, rekla je Dobrić i nove edukacije: (ton – Sanja Dobrić 1). Kažimo da je dvodnevnoj edukaciji prisustvovalo 60-tak polaznika.

 

 

 

Foto: LC

 

 

edukacija lag lag istočna istra obrazovanje google web miroslav varga internet internet oglašavanje sanja dobrić marina cvitić