Odlični nastupi učenika labinske glazbene škole na 5. hrvatskom natjecanju harmonikaša u Daruvaru

Odlični nastupi učenika labinske glazbene škole na 5. hrvatskom natjecanju harmonikaša u Daruvaru

21.5.2014. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Društvo

Učenici harmonikaškog odjela naše Škole sudjelovali su na 5. hrvatskom natjecanju harmonikaša koje se 17. svibnja 2014. održavalo u Daruvaru ostvarivši zapažene rezultate. Na ovogodišnjem natjecanju sudjelovalo je 89 natjecatelja s područka cijele Hrvatske iz 27 škola, a pripremalo ih je
42 mentora.
U kategoriji „ Petar Pan“ - za najmlađe, Matea Hrelja, čija je mentorica prof. Karmen Brajuha, osvojila je prvu nagradu i drugo mjesto čime je zasluženo ostvarila pravo na pehar. U istoj kategoriji, prvu nagradu osvojili su Petar Vorano (mentorica prof. K. Brajuha) i Mihael Petrović (mentor prof. Tomislav Novak). Drugu nagradu osvojila je Noemi Juričić (mentor prof. T. Novak) i Andy Sandić (mentorica prof. Karmen Brajuha).
U „A“ kategoriji, za nešto malo starije, natjecao se Luka Blažina kojeg je pripremala prof. Đenana Levak i osvojio prvu nagradu.
Malim labinjanima i njihovim mentorima, ovakvi vrijedni rezultati kruna su ovogodišnjeg rada i pokazatelj njihove ozbiljnosti i odgovornosti u učenju sviranja harmonike. Najiskrenije čestitke mladim harmonikašima i njihovim učiteljima!
 
Tekst i foto: OGŠ Matka Brajše Rašana pri POU Labin
 
 
 
 

ogš ogš matka brajše rašana pri pou labin ogš matka brajše rašana harmonika natjecanje glazba