Odlični mladi judaši JK Ippon Labin na međunarodnom turniru Pokal Kopra 2016

Odlični mladi judaši JK Ippon Labin na međunarodnom turniru Pokal Kopra 2016

19.10.2016. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Društvo

U nedjelju 16. listopada 2016., judaši labinskog judo kluba Ippon nastupili su na međunarodnom turniru Pokal Kopra 2016 u Kopru, Slovenija.

Na natjecanju je nastupilo 390 natjecatelja iz 59 klubova iz Hrvatske, Austrije, Slovenije, Italije i BIH. Judaši Ippona nastupili su sa pet natjecatelja i sa turnira su se ponosno vratili sa pet odlicja.

U uzrastu do 10 godina starosti nastupio je Banisic Gabriel. Dobro ciljanim napadima i vjestim izbjegavanjem pokusaja protivnika izborio je tri uvjerljive pobjede i zauzeo prvo mjesto.

U uzrastu do 12 godina Jakovljevic Lukas se sa dvije pobjede i jednim porazom plasirao na odlicno drugo mjesto u kategoriji -29kg. Edib Jagodic se radi minimalnog odstupanja u kilazi borio u visoj kategoriji od uobicajene, u onoj do 42kg. Nakon poraza u prvoj borbi krece u lov na broncanu medalju. Sa pobjedene tri borbe u repasazu, osvojio je trece mjesto. Sandic David se u kategoriji -50kg takoder plasirao na 3. mjesto sa dvije dobivene i dvije izgubljene borbe.  

U uzrastu do 14 godina na najvise postolje je stupila Sirol Paola u kategoriji +63kg. Njoj je ovo takoder bio prvi nastup u visoj kategoriji od one u kojoj se inace natjece i kroz tri dobivene borbe na putu do zlatne medalje je pokazala veoma visoku razinu spremnosti.

Natjecatelje je vodila trenerica Nikol Boneta.

 

 

pokal kopram judo jk ippon labin jk ippon nikol boneta gabriel banišić lukas jakovljević