Odličan nastup Frana Milete u reprezentaciji Hrvatske

Odličan nastup Frana Milete u reprezentaciji Hrvatske

7.11.2016. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Sport

Od 31. listopada do 5. studenog trajalo je okupljanje mlađe kadetske reprezentacije Hrvatske koje se sastojalo od dva dijela, mini pripremnog ciklusa u Umagu te turnira u Austriji. Pripremni ciklus u Umagu trajao je do 3. studenog kada se reprezentacija uputila na turnir u Austriju u sklopu kojeg su odigrali utakmice protiv reprezentacije Srbije, Austrije i Slovačke.

Mlađi kadeti su turnir otvorili protiv reprezentacije Srbije i to pobjedom 24:23. Igrač utakmice bio je naš Fran Mileta s 7 postignutih pogodaka, a pratili su ga Alan Javor s 4, Antonio Vrbić i Duje Džaja s po 3 pogodaka.

U drugoj utakmici na turniru mlađi kadeti su slavili nad reprezentacijom Austrije s rezultatom 26-21. Ponovno je igrač utakmice bio naš Fran Mileta s jednakim brojem golova kao i u prethodnoj utakmici - 7, a slijedio ga je Ante Ivanković s 4 pogotka.

Zadnju utakmicu na turniru mlađi kadeti igrali su protiv reprezentacije Slovačke te su slavili s visokih 29-15.

S ukupno tri pobjede reprezentacija Hrvatske je osvojila turnir u Austriji. Čestitke našem Franu Mileti koji se svojim igrama pokazao da je bitan kotačić te generacije. Bravo Fran, budi kovar!!!

fran mileta reprezentacija rukomet