Odabrani kontrolori za popis stanovništva, od 1. do 28. travnja 20011. godine (12 članova popisnog povjerenstva ispostave Labin)

Odabrani kontrolori za popis stanovništva, od 1. do 28. travnja 20011. godine  (12 članova popisnog povjerenstva ispostave Labin)

18.3.2011. // Istarska županija // Objavljeno u kategoriji Dobro je znati

Temeljem Javnog poziva za prijavu, od 18.  veljače 2011. godine,  Zaključkom Popisnog povjerenstva Istarske županije, a na prijedlog popisnih ispostava, odabrani su kontrolori za provođenje  popisa stanovništva,  od 01. do 28. travnja 2011. godine.

Navedeni je Zaključak dostupan  na službenim web stranicama Istarske županije www istra-istria.hr i web stranicama Popisnih ispostava, a sve će odabrane kontrolore o njihovom odabiru telefonski obavijestiti popisne ispostave gradova. Edukacijski postupak za obuku kontrolora počinje u ponedjeljak, 21. ožujka i trajat će do četvrtka 24. ožujka 2011. godine. 

Po Javnom je pozivu  odabrano 103 kontrolora. Nakon ispunjavanja prijava i potrebnih formulara, cjelokupna je dokumentacija proslijeđena u Zagreb, Državnom zavodu za statistiku,  gdje je izvršena prethodna provjera putem optičkog čitača, te je u startu eliminiran dio kandidata zbog teško čitljivog rukopisa. Prilikom odabira kandidata za kontrolore, uz zadovoljavanje osnovnih uvjeta natječaja, odlučeno je da prednost imaju kandidati s iskustvom, odnosno oni kandidati koji su već sudjelovali u prethodnim popisima stanovništva. 

Popis odabranih popisivača bit će objavljen na spomenutim stranicama, 22. ožujka 2011. godine. 

Popis kontrolora možete pogledati ovdje.

 

popis stanovništva statistika državni zavod za statistiku demografija poziv za rad popisivači poziv rad kontrolori