Od sutra kreće regulacija prometa na Rabačkoj šetnici

Od sutra kreće regulacija prometa na Rabačkoj šetnici

4.6.2024. // Labin.hr // Objavljeno u kategoriji Dobro je znati

Zbog ulaska u turističku sezonu i samim time intenzivnijeg prometa i povećanog broja pješaka, na Rabačkoj šetnici  sa srijedom, 5. lipnja od 10,00 sati kreće regulacija prometa spuštanjem rampi na lokaciji Riva, restoran La Pentola i  bivši hotel Marina.

 

Regulacija prometa vršit će se na način da će rampe biti automatski spuštene svaki dan u  terminu od 10:00 do 24:00 sata. U 00:00 rampa se automatski otvara te će biti otvorena do 10:00 sati.

 

Ovim putem napominjemo svim ugostiteljima i vlasnicima objekata da dostavljače obavijeste da se dostava vrši u periodu kad je rampa otvorena. Prvoga dana biti će prisutan prometni redar od 10:00 do 17:00 sata radi informiranja vozača i davanja eventualnih uputa.

 

Rampa ima podešen sustav za otvaranje na način da se istu poziva preko mobitela te ako je korisnik registriran u sustavu rampa se automatski otvara. Svi korisnici prošlogodišnjeg sustava,  registrirani su u sustavu i ove godine.

 

Za bilo kakva dodatna pitanja oko sustava rampi na rivi zainteresirani se mogu obratiti na tel. 052 866 861 ili email komunalni.odjel@labin.hr


rabac parking promet