Od sutra do petka seminari i predavanja u sklopu projekta Zaposli se!

Od sutra do petka seminari i predavanja u sklopu projekta Zaposli se!

14.3.2017. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Obrazovanje

Udruga Labin Art Express XXI od sutra do petka, 17. ožujka organizira niz besplatnih seminara i predavanja u sklopu projekta Zaposli se!. Seminari i predavanja namijenjeni su mladima i nezaposlenima koji žele steći dodatna znanja i vještine da bi lakše našli zaposlenje ili se samozaposlili te koji žele saznati za nove mogućnosti na području poduzetništva i samozapošljavanja.

Sutra s početkom u 17 sati radionica je pisanja životopisa te predavanje o društvenom poduzetništvu. U četvrtak također u 17 sati na rasporedu je stručni seminar “Izrada poslovnog plana i strateško planiranje”, nakon čega slijedi predavanje o Erasmusu za poduzetnike i Europskoj volonterskoj službi.  Posljednjeg dana u petak  17.ožujka s početkom u 17 sati na rasporedu je predavanje o “Samozapošljavanju u poljoprivredi” te predavanje „Plasiranje svog proizvoda i poduzeća na tržište: Izrada marketinških strategija i web marketing”.

Seminari i predavanja bit će organizirani u Gradskoj knjižnici Labin. Svi zainteresirani svoje sudjelovanje na predavanjima mogu prijaviti na mail igor@lae.hr. Dodatne informacije o projektu dostupne su na web stranicama i društvenim mrežama udruge Labin Art Express XXI, udruge INFORMO i ostalih partnera. Projekt Zaposli se! usmjeren je na obrazovanje i informiranje mladih na području Istarske županije, a provodi ga udruga INFORMO u suradnji s udrugama Labin Art Express XXI, ISTARSKO-ekomuzej, ZUM i Otvoreno učilište Diopter. Projekt sufinancira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

stručni seminari HZZO zaposli se radionice predavanja Informo Labin Gradska knjižnica Labin Polivalentna dvorana L.A.E. XXI Rudarska 1/A ZUM Diopter