Od srca srcima

Od srca srcima

19.5.2022. // Labin.hr // Objavljeno u kategoriji Društvo

Labin je u festivalskom ozračju koji slavi umjetnost i toleranciju. Upravo to zajedništvo jutros su pokazali i naši najmlađi koji su u društvu gradonačelnika Glavičića i pročelnika za društvene djelatnosti Grada Labina Borjana Batagelja postavili srca u prolaz kroz vrata Sv. Flora koja su stigla od njihovih vršnjaka iz Novog Sada.

Gradonačelnik Glavičić tom je prilikom na svojim društvenim mrežama istaknuo.

„OD SRCA SRCIMA

Danas su naša dječica iz DV Pjerina Verbanac u prolazu kroz vrata Sv. Flora postavili srca koja su stigla od njihovih prijatelja iz Novog Sada. Uz to, svoja izrađena srca poklonili su kako bi bili dio humanitarnog prikupljanja sredstava za kupnju mamografa, a do kraja tjedna izradit će i ona koja će poslati u Novi Sad svojim vršnjacima. Divan je ovo dan kada obilježavamo i početak Festivala umjetnosti i tolerancije "Labina". Vidimo se večeras u 18:30 sati na svečanom otvorenju na našem Torjonu. Dobrodošli!“

Festival umjetnosti i tolerancije „Labina“ i vrhunski program s humanitarnim karakterom kreće večeras, a svi detalji dostupni su na www.labinafestival.eu ili Facebook stranici Festivala „Labina“.

vrtić djeca