Objavljena nabava – uskoro tribine i svlačionice na novom stadionu

Objavljena nabava – uskoro tribine i svlačionice na novom stadionu

15.2.2024. // Labin.hr // Objavljeno u kategoriji Društvo

Jučer je u elektroničkom oglasniku javne nabave objavljen postupak nabave za jedan od pet ovogodišnjih kapitalnih projekta Grada Labina.

Naime objavljen je postupak nabave za izgradnju pratećeg objekta i tribina na pomoćnom igralištu s umjetnom travom u naselju Vinež. Radi se o radovima za koje je procijenjena vrijednost nabave 705.000,00 €  (bez PDV-a), a Grad Labin osigurao je 159.200,00 eura bespovratno putem Ministarstva turizma i sporta RH.

Gradit će se građevina koja se nalazi na južnoj strani nogometnog igrališta, odnosno pomoćni objekt nogometnog igrališta za smještaj potrebnih prostorija sa infrastrukturnim priključcima (vodovodna mreža, sanitarna kanalizacija, oborinska odvodnja, elektroenergetski priključak). U prizemlju građevine nalazit će se glavni ulaz putem kojeg se pristupa pratećim prostorijama igrališta, a to su: dva spremišta, četiri svlačionice za igrače s pripadajućim sanitarijama, ured  za delegate, ambulanta, svlačionica za suce, odvojene sanitarije za goste ( muški, ženski wc i wc-a za osobe smanjene pokretljivosti).

Uz teren, kao dio građevine, planirana je izgradnja tribina sa 132 sjedećih mjesta, a pristup je omogućen stubištem sa obje strane građevine uz  postavljanje rampe za pristup osoba smanjene pokretljivosti.

Rok za izvršenje radova počinje teći od datuma uvođenja izvođača u posao, a rok za završetak radova je 15.10.2024.

Rok za dostavu ponuda je 6. ožujka 2024. do 10 sati.


tribine obnova nk iskra vinež