Digital Labin 2023 Top Full M - Digital Labin 2023 Top Full

Objavljena je lista konjanika koji će se natjecati na 46. Trci na prstenac

Objavljena je lista konjanika koji će se natjecati na 46. Trci na prstenac

10.8.2021. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Dobro je znati

Iščekivanje imena konjanika okončano je objavljenom listom onih koji su dobili tu čast - sudjelovati na Trci na prstenac za 2021. godinu.

Od 21 prijavljenih, u završnicu 46. Trke na prstenac plasiralo se sljedećih 16 konjanika: Gvido Babić, Petar Benčić, Daniel Broskvar, Bruno Celija, Milio Grabrović, Luka Kancelar, Andrej Kancelar, Bruno Kožljan, Antonio Osip, Stefano Osip, Nandi Radola, Matteo Rojnić, Goran Špada, Diego Učkar, Mauricio Učkar i Silvio Učkar.

Bit će sve spremno u Barbanu za veliko ovogodišnje natjecanje. I ove godine nužno je pridržavanje naputaka i mjera;  poštujući propisanu distancu, nošenje zaštitnih maskica u zatvorenom prostoru, dezinfekcija ruku, a na trkalištu Gradišće bit će omogućen pristup ograničenog broja gledatelja. 

Posjetitelji  će za ulazak na manifestaciju morati predočiti COVID-potvrdu o preboljenom koronavirusu, potvrdu o testiranju s negativnim rezultatom ne stariju od 48 sati ili COVID-putovnicu, sve prema odredbi Stožera civilne zaštite RH.

Za sve posjetitelje će se 21. i 22. kolovoza 2021. omogućiti  brzo antigensko testiranje od 14 do 18 sati u Barbanu.

Stoga se preporučuje posjetiteljima da svakako dođu ranije u Barban, pa onda i na Gradišće, kako se ne bi stvarale nepotrebne gužve. Sjedišta na tribinama bit će  postavljena na propisnoj udaljenosti, dok će gledatelji, s lijeve strane trkališta, u pineti, imati dovoljno prostora da budu na distanci.

46. Trku na prstenac bit će moguće pratiti i na Drugom programu HRT-a. 

Ako želite doživiti barem dašak energije koji nas očekuje na ovogodišnjoj Trci, pratite i službene treninge koji se održavaju petkom na barbanskom Gradišću s početkom u 18 sati. 

trka na prstenac barban istra hrvatska htv prijenos testiranje covid trening trka