Objavljen Javni poziv za prikupljanje zahtjeva za davanje u najam stanova u vlasništvu Grada Labina

Objavljen Javni poziv za prikupljanje zahtjeva za davanje u najam stanova u vlasništvu Grada Labina

11.6.2010. // Labin.hr // Objavljeno u kategoriji Društvo

radonačelnik Grada Labina Tulio Demetlika s 10. lipnja 2010. godine objavljuje Javni poziv za prikupljanje zahtjeva za davanje u najam stanova u vlasništvu Grada Labina. Za podnošenje zahtjeva po ovom Javnom pozivu utvrđuje se rok od 30 dana, odnosno zaključno do 12. srpnja 2010. godine. 

 

Prijedlog Liste prvenstva biti će objavljen na Oglasnoj ploči Grada Labina i na web stranicama Grada Labina u roku od 45 dana od zaključenja Poziva. Podnositelj zahtjeva ima pravo prigovora na utvrđeni redoslijed na prijedlog Liste prvenstva kao i na obavljeno bodovanje, u roku od 8 dana od dana objave prijedloga Liste prvenstva.

Konačna Lista prvenstva biti će objavljena na Oglasnoj ploči Grada Labina i na web stranicama Grada Labina u roku od 30 dana od dana objave prijedloga Liste prvenstva. Nepotpuni i nepravodobni zahtjevi neće se razmatrati. Bodovanje će se izvršiti samo za dokumente prispjele u roku.

 

Zahtjev za davanje stana u najam podnosi se na propisanom obrascu  koji se može preuzeti u privitku ove vijesti ili osobno u pisarnici Grada Labina. Sve informacije i obavijesti u svezi ovog Javnog poziva i podnošenja zahtjeva mogu se dobiti u Upravnom odjelu za komunalne djelatnosti, soba broj 18 ili 24a, te na broj telefona 866863 ili 0992108546.

 

 

Javni poziv za prikupljanje zahtjeva za davanje u najam stanova.pdf76.18 KB
Obrazac zahtjeva.doc48 KB

zakup nekretnine stanovi vlasništvo natječaj