[OBAVIJEST] Zbog velikog interesa radionica o sirovoj hrani prebačena u SC Franko Mileta

[OBAVIJEST] Zbog velikog interesa radionica o sirovoj hrani prebačena u SC Franko Mileta

26.11.2018. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Društvo

LAG „Istočna Istra“ obavještava sve zainteresirane za radionicu sirove hrane s Mihaelom Brijak da zbog velikog broja prijava radionica će se održati u dvorani sportskog centra Franka Milete, Rudarska 2, Labin. Predviđeni termin ostaje isti, 29.11.2018. s početkom u 17:30 h i trajat će do 20:00 h.

Voditeljica radionice je Mihaela Brijak, raw food chef.

Njeni recepti u potpunosti su pripremljeni od svježeg sirovog voća i povrća koji daju vašem tijelu potrebnu energiju. Naučite kako pripremati hranu bez termičke obrade i bez glutena, a koja je puna vitamina i enzima, brzo i jednostavno. Također, otkrijte što sve uz pomoć zdrave sirove prehrane možete promijenit u svojim prehrambenim navikama, a posebice za zdravlje najmlađih, djece, starijih ili osoba sa zdravstvenim tegobama.

Želite li jesti kolače bez grižnje savjesti? Nema problema! Mihaela će vam pokazati kako možete bez šećera, brašna, jaja, mlijeka, margarina ili maslaca napraviti desert za prste polizati! Njene zdrave torte i kolači pogodni su za dijabetičare, kao i za sve one koje žele regulirati svoju tjelesnu težinu i imati više energije.

Zajedno s Mihaelom, nutricionistkinja Alma Bunić govoriti će nam o pravilnoj prehrani, smjerovima u prehrani – veganstvo, raw, keto, paleo i standardna te o njihovim prednostima i nedostatcima.

Dođite u dvoranu sportskog centra Franka Milete i budite dio ove zanimljive radionice, kroz koju će nas Mihaela i Alma voditi, opušteno i ležerno, isprobajte nove okuse i usvojite nova znanja!

Još uvijek nije kasno za prijave na telefon 052/851-173; 091 620 2262 ili na email: info@lag-istocnaistra.hr do četvrtka 29. studenog 2018. godine do 14 h.
Radionica je besplatna za sve sudionike! Vidimo se.

radionica raw food zdravahrana.hr lag istočna istra gradska knjižnica labin Mihaela Brijak alma bunić gastronomija sirova hrana zdrava hrana prehrana zdravlje