Obavijest učenicima i studentima koji sa Gradom Labinom imaju potpisan ugovor o stipendiranju

Obavijest učenicima i studentima koji sa Gradom Labinom imaju potpisan ugovor o stipendiranju

30.8.2022. // Labin.hr // Objavljeno u kategoriji Društvo

Pozivaju se svi učenici i studenti koji sa Gradom Labinom imaju potpisani Ugovor o stipendiranju, da sukladno Pravilniku o stipendiranju učenika i studenata Grada Labina (Sl. novine Grada Labina 12/2018. i 10/2021.) dostave pravovremeno Gradu Labinu slijedeću dokumentaciju: 

- potvrdu o upisu u naredni razred/ studijsku godinu,

- potvrdu o prebivalištu,

- pisanu izjavu da ne primaju stipendiju drugih davatelja (stipendisti koji imaju ugovor potpisan prije rujna 2021.) odnosno pisanu izjavu da ne primaju drugu stipendiju po bilo kojoj osnovi, izuzev stipendije privatnog poduzeća ili obrta, čiji je iznos manji ili jednak iznosu gradske stipendije u tekućoj školskoj / akademskoj godini (stipendisti koji imaju ugovor potpisan nakon rujna 2021.).

UČENICI su navedeno dužni dostaviti najkasnije do 15. rujna, dok su STUDENTI navedeno dužni dostaviti najkasnije do 31. listopada 2022. godine, u cilju nastavka isplate stipendija za novu školsku / studijsku 2022./2023. godinu.

Obrasce izjava preuzmite u prilogu, a za dodatne informacije nazovite broj telefona 052/866-815 ili pišite na mail vesna.blazina@labin.hr.


Foto: rawpixel, free
 

stipendije studenti škola obrazovanje