[OBAVIJEST TD LABIN 2000] Novi način naplate parkinga na Titovom trgu i parkiralištu Stari grad

[OBAVIJEST TD LABIN 2000] Novi način naplate parkinga na Titovom trgu i parkiralištu Stari grad

3.5.2021. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Društvo

Danas, 03. svibnja počinje ljetno razdoblje naplate na javnom gradskim parkiralištima pod upravljanjem Labin 2000 d.o.o.

Osim dužeg radnog vremena ( parkirališta do 30.09. rade od 08:00 do 22:00 sata ) i ljetnih tarifa ( 10,00 kn na sat na Titovom trgu i 5,00 kn na sat na parkiralištu Stari grad  ) mijenja se i sustav naplate i više nema ručne naplate na Titovom trgu i naplate na kućici na parkiralištu Stari grad već se naplata vrši:

-          putem parkirnog automata koji je postavljen uz punionicu automobila na struju ( Titov trg ) i na mjestu gdje je nekada bila parkirna kućica na parkingu Stari grad

-          putem sms-a

-          putem aplikacije ParkWallet.

Naplata putem parkirnog automata – minimalno se ubacuje vrijednost jednog sata, a nakon toga se broji razmjerna vrijednost kuna/sat – npr. ako se ubaci 6,00 kuna na parkingu Stari grad, korisnik će na parkingu moći biti parkiran sat i 10 minuta. Nakon ubačenog novca, korisnik uzima parkirnu karticu i stavlja je ispod vjetrobranskog stakla kako bi bila vidljiva kontroloru. Na kartici piše do koliko sati je korisnik platio parking.

Naplata putem SMS-a – naplata putem mobilnih telefona vrši se na način da se pošalje SMS sa registarskom oznakom vozila na brojeve:

-          707025 – parkiralište Stari grad

-          707036 – parkiralište Titov trg

Ukoliko se pošalje par uzastopnih poruka svaka vrijedi kao jedan sat. Na poslane poruke teleoperateru se plaća naknada.

Naplata putem aplikacije ParkWallet – aplikaciju će se moći skinuti fotografiranjem QR coda koji će biti istaknut na parkiralištu. Nakon prijave u aplikaciju može se platiti satna, dnevna, mjesečna, sezonska ili godišnja parkirna karta. Na transakcije se ne plaća nikakva naknada.

Sve satne cijene parkinga ostaju iste. 

parking naplata parkinga labin 2000 parkiralište grad labin