Obavijest oko primjene sustava prijave i odjave eVisitor za građane iznajmljivače s područja TZ Grada Labina

Obavijest oko primjene sustava prijave i odjave eVisitor za građane iznajmljivače s područja TZ Grada Labina

18.12.2015. // Labin.hr // Objavljeno u kategoriji Gospodarstvo

Obavještavaju se građani iznajmljivači s područja TZ Grada Labina da će od ponedjeljka 21.12.2015. početi postupak dodjele korisničkog imena i lozinke za novi nacionalni sustav prijave i odjave gostiju pod nazivom eVisitor.

 

Molimo sve obveznike/građane iznajmljivače koji su nositelji rješenja o iznajmljivanju da dođu osobno do ureda TZGL s osobnom iskaznicom zbog potrebnog evidentiranja.

Tom će prilikom dobiti potrebna pojašnjenja i letak oko primjene sustava.

 

Postojeći program „Prijava turista“ kojeg je TZG Labin nabavila kako bi iznajmljivačima omogućila E-prijavu gasi se s krajem 2015.godine te će od 1.1.2016. prijave biti moguće samo u novom sustavu eVisitor. Stoga molimo posebno one građane iznajmljivače koji će imati goste u dolasku prije 1.1.2016. a boraviti će nakon 1.1.2016. da svakako preuzmu svoje podatke tijekom narednog tjedna kako bi evidentiranje boravka gostiju bilo provedeno na ispravan način.

 

Ured TZG Labin je sukladno zahtjevu sustava eVisitor izvršio pripremu u novom sustavu na način da su za sve obveznike pa i za građane iznajmljivače uneseni svi matični podaci, podaci o smještajnom kapacitetu i skenirana rješenja o iznajmljivanju.

 

Koristimo priliku da naglasimo kako se svi propisi vezano za iznajmljivanje kao i druge korisne informacije za građane iznajmljivače vezano na ostale propise, nalaze na web stranici TZG Labin www.rabac-labin.com u rubrici „Kutak za iznajmljivače“ u meniju na lijevoj strani.

 

Radno vrijeme ureda TZGL je od ponedjeljka do petka od 07:00 -15:00 sati.

 

tz grada labina tz e visitor evisitor turizam