Obavijest o podjeli kanti za miješani otpad na području Općine Kršan

Obavijest o podjeli kanti za miješani otpad na području Općine Kršan

6.11.2017. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Ekologija

Obavještavaju se stanovnici Općine Kršan da će Trgovačko društvo 1.MAJ d.o.o. Labin u suradnji sa komunalnim redarstvom Općine Kršan započeti sa podjelom posuda za miješani komunalni otpad za sva domaćinstva. Podjela će započeti u ponedjeljak, 6. studenog 2017. godine, i trajati će tijekom čitavog mjeseca studenoga. Nove posude za otpad biti će evidentirane, tzv."čipirane".

 Zbog uvođenja novoga sustava evidencije korisnika te pripreme za uvođenje novoga sustava naplate odvoza komunalnog otpada potrebno je da korisnici sa područja Općine Kršan pripreme potrebnu dokumentaciju radi prikupljanja podataka o korištenju usluge odvoza i zbrinjavanja otpada i to:

 

 - ispunjenu Izjavu (koja će biti dostavljena),

  - preslika osobne iskaznice ili putovnice za osobe koji nisu državljani Republike Hrvatske.

 

 Mole se mještani za suradnju, kako bi se u što kraćem roku prikupili potrebni podatci i izvršila podjela posuda za otpad. Po uspostavi odvoza ukloniti će se zajednički kontejneri za odlaganje otpada.

Također,  mole se mještani koje ne zateknemo kod kuće da se jave na telefon: 052/855-375 ili na mobitel: 091 185 5375 ili da se osobno jave u Upravnu zgradu Trgovačkog društva 1.MAJ d.o.o. Labin, na adresi Vinež 81, radi zaduživanja posude za otpad uz popunjenu i dostavljenu Izjavu sa podacima o korištenju usluge odvoza i zbrinjavanja otpada.

 

 Sa podjelom kanti započeti će se u naseljima Vozilići i Blaškovići, nakon čega se nastavlja u ostalim naseljima na području Općine Kršan o čemu će biti obavijesti na web stranici Općine Kršan.

 

krsan.hr

 

 

 

općina kršan otpad kante smeće prvi maj komunalno