Obavijest o podjeli bonova umirovljenicima, domaćicama i korisnicima Socijalnog programa Grada Labina

Obavijest o podjeli bonova umirovljenicima, domaćicama i korisnicima Socijalnog programa Grada Labina

18.12.2015. // Labin.hr // Objavljeno u kategoriji Društvo

Grad Labin od 21. prosinca do 23. prosinca 2005. godine nastavlja sa podjelom poklon bonova povodom božićnih i novogodišnjih blagdana i to za Korisnike Socijalnog programa i domaćice starije od 60 godina koji ostvaruju pravo na poklon bon u vrijednosti od 200,00 kuna kojeg mogu preuzeti u Gradskoj upravi Grada Labina. Prilikom podizanja bonova potrebno je predočiti osobnu iskaznicu. Umirovljenike koji imaju mirovinu do 2.500,00 kuna jednokratnu novčanu dotaciju u iznosu od 200,00 kuna mogu podignuti u Gradskoj upravi Grada Labina uz predočenje osobne iskaznice i penzijskog listića za studeni 2015. godine.

 

Iz tog prava izuzeti su umirovljenici – korisnici mirovina po međunarodnim ugovorima, te osobe korisnici invalidskih mirovina zbog profesionalne nesposobnosti za rad koji su u radnom odnosu. Sve informacije mogu se dobiti na tel. 866-842 ili 866-843. Priloženi poklon bon se može realizirati u jednoj od slijedećih trgovina prehrambenih artikala na području Grada Labina:

 

- «JEDINSTVO» Labin: Opskrbni centar Vinež, Diskont Starci, Market Kature  i  Market Apollo Rabac, Koperativa, Trgovina Vinež

- Mesnice JELEN na Tržnici

- MESO-LICUL na Tržnici

- Mesnica MORAL - Zelenice i Opskrbni centar

- MarketENI" Vinež

- MarketMIRACOLO“  Zelenice.

 

 

podjela bonova bonovi poklon bonovi obavijest umirovljenici