Obavijest o odgodi otvaranja vrtića za 18. svibanj 2020.

Obavijest o odgodi otvaranja vrtića za 18. svibanj 2020.

7.5.2020. // Labin.hr // Objavljeno u kategoriji Društvo

Iz Dječjeg vrtića "Pjerina Verbanac" Labin obavještavaju kako u cilju što bolje zaštite zdravlja djece i odraslih, otvaranje vrtića planirano za 11. svibanj se odgađa za 18. svibanj 2020.g.. Obavijest prenosimo u cijelosti:

Obzirom na vrlo rigorozne upute od strane HZJZ koje smo svjesni da u tako kratkom vremenskom roku ne možemo ispuniti, mišljenja smo kako je najodgovornija odluka odgoditi otvaranje vrtića.

Svjesni smo kako su naše usluge određenom broju roditelja zaista neophodne, no isto tako smatramo kako je naša primarna odgovornost zaštititi zdravlje naših korisnika, prvenstveno djece. Stoga planiramo u sljedećih sedam dana konstantnom komunikacijom i suradnjom s epidemiološkom službom učiniti sve što je u našoj moći kako bi u najvećoj mogućoj mjeri zadovoljili postavljene uvjete koje je, napominjemo još jednom, izuzetno teško primjenjivati među djecom predškolske dobi.

DV „Pjerina Verbanac“ Labin kontinuirano prati epidemiološku situaciju vezanu za širenje koronavirusa, kao i upute nadležnih tijela, posebice Županijskog i Nacionalnog stožera civilne zaštite i Zavoda za javno zdravstvo te djeluje sukladno njihovim preporukama.

Vjerujemo kako svi težimo istome cilju, a to je sačuvati zdravlje naših najmlađih i posljedično njihovih obitelji, te smo uvjereni kako jedino zajedničkim snagama i djelovanjem možemo doprinijeti ostvarenju istoga. Stoga vas još jednom najljubaznije molimo za strpljenje i razumijevanje te pridržavanje prethodno objavljenih preporuka Zavoda za javno zdravstvo Istarske županije.

Napominjemo kako sve prikupljene Izjave roditelja čija su djeca prijavljena za dolazak u vrtić 11. svibnja, ostaju važeće za 18. svibanj 2020.g.
dječji vrtić pjerina verbanac dječji vrtić korona virus korona